200g Creme-Fraiche 200g Creme-Fraiche
200g Färsk-Ost 200 g creme cheese
1 ask Kräftstjärtar i spad 200g crayfish tail
1 frp Rom 20 g fish roe
1 frp Rädisor 100 g radishes
1 frp Små Mache-Blad 100 g Mache leafs
1 frp ärtskidor 100 g sugarpeas
1/2 frp Vatten-Crackers 1 / 2 package of watercrackers
200g Räkor 200 g prawns
Dill dill
Tomatpure tomatopure
100 g lax 100 g salmon
Salamoia Salt. Havs-Salt med Örter från Italien
Salamoia Seasalt from Italy mixed with herbsIngredienser…
“Påsk- tårta 2012 Salt som CheeseCake
Easter salty Cheesecake”
Blanda färkost och Crème fraîche med salamoia, Tomatpuré, kräftstjärtar och räkor, dill…
Krossa kexen, lägg ett lagger röra i botten av formen och lägg på kexen…
lägg på gravad lax skuren i bitar, täck med ett lager röra till…samt rom
Garnera med ärtskidorna på sidorna, kräftsjtjärtar, räkor, mache sallad samt rädisor ovanpå…
Mix the cheese with the Crème fraîche, ad salamioa, tomatopure, prawns, dill and crayfish tails.
Mix the biscuits and ad one of the part of the creme mix in a serving plate, and then the biscuits. Ad salmon and the other part of the creme cheese.
Decorate with the peas and the Mache sallad and the prawns, radishes, and crayfish tails, ad the roe and dill.
lillaMATbloggen
Ser såå gott ut!!
SvaraRaderaKram Madame Edith
Tack, det vart väldigt gott,,,en del saker blir bara bra...det är säkert så för dig med...:)
SvaraRadera