söndag 8 september 2013

Bilder På Hur Man Gör och Ingredienserna till “Påsk- tårta 2012 Salt som CheeseCake Easter salty Cheesecake”

200g Creme-Fraiche                             200g Creme-Fraiche  
200g Färsk-Ost                                        200 g creme cheese
1 ask Kräftstjärtar i spad                       200g crayfish tail
1 frp Rom                                                     20 g fish roe
1 frp Rädisor                                                100 g radishes
1 frp Små Mache-Blad                              100 g Mache leafs
1 frp ärtskidor                                             100 g sugarpeas
1/2 frp Vatten-Crackers                          1 / 2 package of watercrackers
200g Räkor                                                   200 g prawns
Dill                                                                     dill
Tomatpure                                                      tomatopure
100 g lax                                                     100 g salmon
        
Salamoia Salt. Havs-Salt med Örter från Italien
 Salamoia Seasalt from Italy mixed with herbsIngredienser…




Påsk- tårta 2012 Salt som CheeseCake
Easter salty Cheesecake


Blanda färkost och Crème fraîche med salamoia, Tomatpuré, kräftstjärtar och räkor, dill…

Krossa kexen, lägg ett lagger röra i botten av formen och lägg på kexen…
lägg på gravad lax skuren i bitar, täck med ett lager röra till…samt rom

Garnera med ärtskidorna på sidorna, kräftsjtjärtar, räkor, mache sallad samt rädisor ovanpå…
Mix the cheese with the Crème fraîche, ad salamioa, tomatopure, prawns, dill and crayfish tails.
Mix the biscuits and ad one of the part of the creme mix in a serving plate, and then the biscuits. Ad salmon and the other part of the creme cheese.
Decorate with the peas and the Mache sallad and the prawns, radishes, and crayfish tails, ad the roe and dill.



lillaMATbloggen

2 kommentarer:

  1. Ser såå gott ut!!

    Kram Madame Edith

    SvaraRadera
  2. Tack, det vart väldigt gott,,,en del saker blir bara bra...det är säkert så för dig med...:)

    SvaraRadera